masove-zaminuvannia-adminbudivel-ta-navchalnykh-zakladiv-v-ukraini-shcho-vidomo

Масове "замінування" адмінбудівель та навчальних закладів в Україні: що відомо

 • 8746 переглядiв

 Надійшли повідомлення про "замінування" десятків об'єктів адмінбудівель та навчальних закладів по всій Україні. Правоохоронці підтвердили інформацію про повідомлення у 11 містах, передає УНН із посиланням на "Суспільне". 

Деталі

У поліції Києва заявили, що "є повідомлення про замінування низки об'єктів".

УНН підвердили, що надійшло повідомлення про "замінування" школи №217 міста Києва. Відповідні служби проводять перевірку.

За даними "Суспільного", через повідомлення про "замінування" тимчасово припинила роботу Вища рада правосуддя.

Також триває евакуація з приміщення МКІП через "замінування".

Також правоохоронці уже підтвердили такі повідомлення про "замінування"  у Хмельницькому, Ужгороді, Сумах, Одесі, Івано-Франківську, Полтаві, Миколаєві, Кропивницькому, Черкасах та Житомирі.

Зокрема, у Хмельницькому надійшло повідомлення про замінування трьох будівель, серед яких державні установи й комунальне підприємство "Хмельницькводоканал". В Ужгороді - міської ради. У Полтаві - дві гімназії. 

В Івано-Франківську  поліцейські перевіряють інформацію про замінування державних установ, медзакладів, судів, а також Франківського драмтеатру.

Станом на 14:25 відомо про шість "замінувань" у Миколаєві та 14 по області. 

 В Житомирі надійшли повідомлення про мінування приміщень Житомирської міськради та Головного управління Держгеокадастру в області.

Раніше

Повідомлялось, що у столиці - нібито замінували низку шкіл, у Сумах - суд, управління освіти, сервісний центр та будівлю казначейства,

Популярні

Новини по темі

У столичному озері Мінське виявили завищений вміст аміаку

 • 9494 переглядiв

Трамп пропонує використовувати армію у день виборів в США

 • 8363 переглядiв