donald-tramp-ne-bude-davaty-svidchennia-u-spravi-pro-chornu-bukhhalteriiu

Дональд Трамп не буде давати свідчення у справі про "чорну бухгалтерію"

 • 42066 переглядiв

Колишній президент США Дональд Трамп не буде виступати в якості свідка на своєму історичному кримінальному процесі в Нью-Йорку, пов'язаному з виплатами, виробленими порноактрисі Стормі Деніелс в 2016 році.

Дональд Трамп не даватиме свідчень у своєму історичному кримінальному процесі у Нью-Йорку. Суд над кандидатом у президенти США наближається до завершення, - присяжним запропонують вирішити, засудити чи виправдати колишнього президента США за 34 пунктами, пов’язаними з виплатами порноакторці Стормі Деніелс у 2016 році.

Про це пише УНН із посиланням на ВВС та Spiegel.

Деталі

Колишній президент США Дональд Трамп не дає свідчення як свідок у судовому процесі проти Дональда Трампа про приховування грошей. Його команда захисту у вівторок відмовилася від своїх аргументів. Замість нього говоритимуть його адвокати, які наступного тижня виступлять із заключним словом.

Контекст

Колишнього президента США судять у Нью-Йорку, на Манхеттені, за звинуваченнями в фальсифікації ділових документів, - йдеться про приховування виплат колишній порноакторці Стормі Деніелс перед виборами 2016 року. Повідомляється про 34 звинувачення у фальсифікації ділової документації, але Трамп не визнав в них себе винним.

Адвокати Трампа викликали двох свідків після 20 свідків з боку обвинувачення. Суддя Хуан Мерчан розпустив присяжних, сказавши їм повернутися наступного дня для заключних промов як прокурорів, так і адвокатів пана Трампа.

Порноактриса Стормі Деніелс розповіла у суді про свою зустріч з Трампом08.05.24, 20:12

Відповідно до офіційної інформації, суддя Мерчан може передати свої детальні висновки присяжним і відправити їх на обговорення. В свою чергу, 12 звичайних жителів Нью-Йорка увійдуть до кімнати, що охороняється та вирішать, чи визнати Трампа винним чи невинним за кожним із 34 звинувачень.

Довідка

Справа є першою з чотирьох кримінальних справ проти Трампа, які, як очікується, передадуть до суду. В історії США ніколи не було кримінального процесу проти колишнього президента.

Ключовий свідок проти Трампа очікує засудження колишнього президента США15.05.24, 12:32

Популярні

З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень - Генштаб

 • 59165 переглядiв

Українська ІТ-Армія провела масштабну операцію

 • 50392 переглядiв

Новини по темі

Норвегія офіційно визнає Палестину як державу - прем'єр

 • 20558 переглядiв

У Чугуєві внаслідок ворожого обстрілу вже 5 постраждалих

 • 18556 переглядiв