berlin-pidtverdyv-perekhoplennia-rozmovy-nimetskykh-ofitseriv-pro-taurus

Берлін підтвердив перехоплення розмови німецьких офіцерів про TAURUS

 • 101639 переглядiв

Міністерство оборони Німеччини підтвердило автентичність перехопленої розмови між офіцерами ВПС, але не змогло підтвердити точність обговорюваних деталей через можливі зміни.

У Міністерстві оборони Німеччини заявили, що перехоплена внутрішня розмова офіцерів Повітряних сил була справжньою. Про це повідомляє n-tv, пише УНН

Деталі 

Разом з тим, у Німеччині не можуть стверджувати точність розмови, оскільки деякі факти могли бути змінені.

За нашою оцінкою, була перехоплена розмова в Повітряних силах. Наразі ми не можемо з упевненістю сказати, чи були внесені зміни в записану або письмову версію, яка поширюється в соціальних мережах

– заявила речниця міністерства.

Скандал з прослуховуванням німецьких офіцерів: у Бундестазі закликають посилити контррозвідку02.03.24, 18:24

Доповнення

Інтернет-конференція високопоставлених офіцерів ВПС, яку, ймовірно, підслухали росіяни 19 лютого, стосувалася підготовки 30-хвилинного брифінгу для міністра оборони Бориса Пісторіуса  щодо можливості проведення місії Taurus в Україні.

Офіцери відкрито говорять, серед іншого, про те, що американські та британські військовослужбовці діють на території України, і обговорюють можливості підготовки українського персоналу в Німеччині для місії Taurus.

Нагадаємо

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що ймовірний витік запису онлайн-конференції високопоставлених офіцерів ВПС Німеччини ретельно і швидко з'ясовується.

Bloomberg: Велика Британія підштовхує Німеччину відправити Україні ракети Taurus01.03.24, 10:19

Популярні

Новини по темі

Сили ППО збили ще один російський Су-34 на сході

 • 34039 переглядiв