Українські військові вперше взяли участь у параді до Дня воїнів у Торонто

Українські військові вперше взяли участь у параді до Дня воїнів у Торонто

Київ  •  УНН

18 серпня 2024, 17:26  •  28582 перегляди

Read in English

Військові з України вперше в історії долучилися до параду до Дня воїнів у Торонто 18 серпня. Генконсул України Олег Ніколенко назвав це важливим проєктом і подякував організаторам за можливість участі.

У неділю, 18 серпня, військові з України вперше в історії взяли участь в параді до Дня воїнів у столиці Канади місті Торонто. Про це заявив генеральний консул України в Торонто Олег Ніколенко, передає УНН.

Деталі

Українські військовослужбовці. Наші захисники. Український прапор. Синьо-жовті кольори свободи. У найбільшому місті Канади. Надзвичайно пишаюся, що нам вдалося втілити цей важливий проєкт

- написав дипломат. 

Він подякував українським військовослужбовцям за участь, а також керівництву Canadian National Exhibition за можливість долучитися до заходу.

Україна бореться не лише за свою свободу, але і свободу демократичного світу. Шануємо наших воїнів, дякуємо їм за захист

- наголосив Ніколенко. 

Доповення

Парад до Дня воїнів проводиться в Торонто з 1921 року. Він вшановує чоловіків та жінок, які служать у збройних силах Канади. Як наголосив генконсул, запрошення України до участі цьогоріч - підтвердження міцної дружби між країнами.