Сибіга провів зустріч з головним радником Ердогана: обговорили питання партнерства та допомоги Туреччини в Чорному морі

Сибіга провів зустріч з головним радником Ердогана: обговорили питання партнерства та допомоги Туреччини в Чорному морі

Київ  •  УНН

22 жовтня 2024, 09:21 • 13114 перегляди

Read in English

Глава МЗС України зустрівся з головним радником президента Туреччини. Обговорили стратегічне партнерство, безпеку судноплавства в Чорному морі та звільнення українських полонених.

Глава МЗС України, під час зустрічі з радником президента Туреччини, звертався до тем безпеки судноплавства в Чорному морі та звільнення захисників України з полону рф.

Пише УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України

Я зустрівся з головним радником Президента Туреччини Ердогана з питань національної та зовнішньої політики Акіфом Чагатаєм Киличем, ми обговорили українсько-турецьке стратегічне партнерство, безпеку в Чорному морі та свободу судноплавства. Ми цінуємо важливу роль Туреччини у забезпеченні продовольчої безпеки та звільненні наших людей з російського полону

– зазначив міністр закордонних справ України Андрій Сибіга.

В Україні очікують на візит президента Туреччини Ердогана21 жовтня 2024, 11:05 • 13131 перегляд

Нагадаємо

УНН повідомляв, що міністри закордонних справ України та Туреччини обговорили допомогу у звільненні українських військовополонених з російського полону. Підписано документи для зміцнення співпраці між міністерствами.

Сибіга зустрівся з керівником розвідки Туреччини: говорили про фронт і безпеку в Чорному морі22 жовтня 2024, 07:38 • 14498 переглядiв