Сибіга та Фідан обговорили питання турецької допомоги у звільненні військовополонених

Сибіга та Фідан обговорили питання турецької допомоги у звільненні військовополонених

Київ  •  УНН

21 жовтня 2024, 11:53 • 16166 перегляди

Read in English

Міністри закордонних справ України та Туреччини обговорили допомогу у звільненні українських військовополонених з російського полону. Підписано документи для зміцнення співпраці між міністерствами.

Глави МЗС України та Туреччини обговорили питання турецької допомоги у звільненні українських військовополонених з російського полону, зокрема кримських татар. Про це заявив міністр  закордонних справ Андрій Сибіга під час спільної пресконференції з главою МЗС Туреччини Хаканом Фіданом, передає кореспондент УНН.

Ми обговорили питання  надання сприяння турецької сторони у звільненні військовополонених з російського полону, в тому числі кримських татар

- сказав Сибіга.

Також повідомляється, що Сибіга та Фідан  підписали два документи для зміцнення взаємодії: план консультації між міністерствами на наступні кілька років та меморандум про обмін та стажування дипломатів.

З полону рф повернули 3767 українців: Зеленський розповів, що довелось пережити людям21 жовтня 2024, 07:09 • 14695 переглядiв

Доповнення

Головний омбудсмен Туреччини Шереф Малкоч в липні повідомляв, що росія ігнорує запити Туреччини щодо відвідин військовополонених українців, яких утримують у рф. 

В Україні очікують на візит президента Туреччини Ердогана21 жовтня 2024, 11:05 • 13131 перегляд