Сибіга обговорив з очільником МЗС Індії двосторонні відносини та майбутню Генасамблею ООН

Сибіга обговорив з очільником МЗС Індії двосторонні відносини та майбутню Генасамблею ООН

Київ  •  УНН

19 вересня 2024, 11:11  •  16217 перегляди

Read in English

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга провів телефонну розмову з індійським колегою Субраманьямом Джайшанкаром. Дипломати обговорили розвиток двосторонніх відносин та скоординували кроки напередодні Генасамблеї ООН.

У четвер, 19 вересня, міністр закордонних справ України Андрій Сибіга прові телефонну розмову з міністром закордонних справ Індії Субраманьямом Джайшанкаром. Дипломати обговорили двосторонні відносини та майбутню Генсамблею ООН. Про це глава українського МЗС заявив на своїй сторінці в X, передає УНН.

Деталі

Я мав розмову з Субраманьямом Джайшанкаром у розвиток історичного візиту Нарендри Моді до Києва та переговорів з Володимиром Зеленським. Ми домовилися розвивати наші двосторонні відносини в усіх перспективних сферах співпраці

- розповів Сибіга. 

Також за його словами, вони обмінялися думками напередодні ГА ООН та скоординували наступні кроки у політичному діалозі.

"Концепція Індії зрозуміла": Моді виступив за "діалог і дипломатію" в Польщі напередодні візиту в Україну22 серпня 2024, 09:44 • 18954 перегляди

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський, заявив, що підтримує проведення другого Саміту миру в Індії.