"Концепція Індії зрозуміла": Моді виступив за "діалог і дипломатію" в Польщі напередодні візиту в Україну

"Концепція Індії зрозуміла": Моді виступив за "діалог і дипломатію" в Польщі напередодні візиту в Україну

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 09:44  •  14947 перегляди

Read in English

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді під час виступу в Польщі заявив про підтримку "постійного миру" в регіоні. Він підкреслив важливість діалогу та дипломатії для вирішення конфліктів перед запланованим візитом в Україну.

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді під час виступу в Польщі в середу заявив, що Індія виступає за "постійний мир у регіоні", підтверджуючи важливість "діалогу та дипломатії" для врегулювання конфлікту, пише УНН з посиланням на Mint.

Деталі

"Індія – земля спадщини Будди. Тому Індія не вірить у війну і виступає за мир у цьому регіоні", - сказав прем'єр-міністр Моді, звертаючись до індійської діаспори у Польщі. Таку заяву він зробив перед візитом до України.

"Концепція Індії зрозуміла: це не ера війни, і настав час об'єднатися для вирішення найбільших проблем людства. Таким чином, Індія вірить у діалог та дипломатію для вирішення конфліктів", - сказав Моді.

Видання вказує, що повідомлення було схоже на промову прем'єр-міністра Моді у росії місяць тому.

Прем'єр Індії Моді перед візитом в Україну вказав на сподівання на "якнайшвидше повернення миру"21 серпня 2024, 12:01 • 104842 перегляди

Повідомляється, що це перший візит прем'єр-міністра Індії до Польщі за понад сорок років. Підкреслюючи політику рівновіддаленості в дипломатії та міжнародних відносинах Індії, прем’єр-міністр Моді сказав: "Сьогоднішня Індія з усіма і думає про інтереси всіх".

Видання зауважує, що слова прем'єр-міністра Індії у Польщі будуть ретельно проаналізовані перед його візитом до України, який відбудеться майже через місяць після того, як він відвідав росію та зустрівся з російським президентом володимиром путіним. Моді планує відвідати Україну на запрошення Президента Володимира Зеленського.

Прем'єр Індії 23 серпня здійснить історичний візит в Україну - ОП19 серпня 2024, 13:10 • 31146 переглядiв