Прем'єр Індії 23 серпня здійснить історичний візит в Україну - ОП

Прем'єр Індії 23 серпня здійснить історичний візит в Україну - ОП

Київ  •  УНН

19 серпня 2024, 13:10  •  28103 перегляди

Read in English

23 серпня, у День Державного прапора України, відбудеться перший в історії офіційний візит Прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді. Заплановані переговори з Президентом Зеленським та підписання двосторонніх документів.

У День Державного прапора України, 23 серпня, відбудеться офіційний візит Прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді в Україну, передає УНН із посиланням на Офіс Президента.

23 серпня, у День Державного прапора України, відбудеться офіційний візит Прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді в Україну. Це перший в історії двосторонніх відносин візит глави індійського уряду до нашої держави 

- йдеться у повідомленні.

За даними ОП, під час візиту, зокрема, відбудуться переговори з Президентом України Володимиром Зеленським, на яких вони обговорять питання двосторонньої та багатосторонньої співпраці. Також очікується підписання низки документів між Україною та Індією.

Прем'єр Індії Моді відвідає Україну - МЗС19 серпня 2024, 06:57 • 34555 переглядiв

Додамо

Танмая Лал, секретар Міністерства закордонних справ (MEA), заявив, що "прем’єр-міністр Нарендра Моді здійснить офіційний візит до України пізніше цього тижня, у п’ятницю, 23 серпня, на запрошення президента України Володимира Зеленського.

Це також знаковий та історичний візит, оскільки це буде перший раз, коли прем’єр-міністр Індії відвідає Україну за понад 30 років, відколи ми встановили дипломатичні відносини. Цей візит базуватиметься на нещодавній взаємодії на високому рівні між лідерами".