Справжній форпост у Чорному морі: прикордонники показали, який вигляд сьогодні має острів Зміїний

Справжній форпост у Чорному морі: прикордонники показали, який вигляд сьогодні має острів Зміїний

Київ  •  УНН

20 вересня 2024, 12:57  •  13860 перегляди

Read in English

Спецпризначенці ДПСУ та ГУР захищають цивільне судноплавство в Чорному морі. Вони не допускають наближення ворожої авіації та кораблів до українського узбережжя, зокрема острова Зміїний.

Українські військові постійно убезпечують цивільне судноплавство в акваторії Чорного моря. Зокрема, вони забезпечують безпеку українського острова Зміїний. Про це пише УНН з посиланням на ДПСУ.

Деталі

Військові підкреслюють, що сьогодні острів Зміїний – справжній форпост у Чорному морі. 

Спецпризначенці Держприкордонслужби спільно з підрозділами Головного управління розвідки убезпечують цивільне судноплавство в акваторії Чорного моря. Зокрема, не дають наблизитися до українського узбережжя авіації та військовим суднам ворога

- розповіли прикордонники. 

Друга річниць звільнення острова Зміїний: СБУ показала унікальні кадри воїнів Служби 30 червня 2024, 09:56 • 116624 перегляди

Нагадаємо

Навесні начальниця пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк заявила, що росія намагається тероризувати острів Зміїний у Чорному морі, щоб порушити функціонування навігаційного коридору, оскільки рекомендовані морські шляхи проходять вздовж острова.