Ердоган прийняв главу МЗС України: говорили про мир та свободу судноплавства в Чорному морі

Ердоган прийняв главу МЗС України: говорили про мир та свободу судноплавства в Чорному морі

Київ  •  УНН

21 жовтня 2024, 19:20 • 51690 перегляди

Read in English

Андрій Сибіга зустрівся з президентом Туреччини Ердоганом. Обговорили підтримку України, свободу судноплавства в Чорному морі та шляхи до справедливого миру.

Глава МЗС України Андрій Сибіга був прийнятий Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Йшлося про забезпечення свободи судноплавства в Чорному морі та шляхи до всеосяжного, справедливого і тривалого миру, передає УНН.

"У продовження його діалогу з Президентом України Володимиром Зеленським, я мав честь бути прийнятим Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом.

Ми вдячні Президенту Ердогану за його непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Крим та інші тимчасово окуповані території належать Україні", - повідомив Сибіга.

Глава МЗС підкреслив зацікавленість України у подальшому розвитку співпраці між Україною та Туреччиною, особливо в оборонній сфері.

"Я також наголосив на важливості забезпечення свободи судноплавства в Чорному морі. Ми також обговорили шляхи до всеосяжного, справедливого і тривалого миру", – зазначив глава МЗС.

Говорили про російські удари по українських портах та енергетичній системі: Сибіга зустрівся із міністром торгівлі Туреччини21 жовтня 2024, 12:12 • 15980 переглядiв