Буданов: наступ росії затягнувся, далі він піде на спад

Буданов: наступ росії затягнувся, далі він піде на спад

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 09:04  •  43429 перегляди

Read in English

Начальник ГУР МОУ Кирило Буданов заявив, що основний напір армії рф скоро завершиться через втрату наступального потенціалу. За його словами, після спаду будуть нові спроби ворога наступати.

Основний напір армії рф скоро завершиться через втрату наступального потенціалу, який зазвичай триває не більше двох місяців згідно з досвідом десятирічної війни. Про це заявив начальник ГУР МОУ Кирило Буданов, пише УНН з посиланням на Forbes.

За півтора–два місяці основний напір (армії рф – ред.) має завершитися, бо й так наступ затягнувся. Практика 10-річної війни показує, що наступальний потенціал будь-яка сторона понад два місяці не витягує. Наступальні операції рф наближаються до трьох місяців, тому далі буде деякий спад. Але ми знаємо, що після спаду і невеликого затишшя будуть нові спроби ворога наступати. І ми до цього готуємося

- каже Буданов.

Він підкреслив, що багато що залежить від нас самих — чи ми оберемо пасивне очікування, дозволяючи ситуації повторитися через кілька місяців, чи ж візьмемося за активні дії, аби випередити події.

Нагадаємо

Раніше начальники ГУР МОУ Кирило Буданов, коментуючи ситуацію на фронті і стримування наступу російських військ заявив, що ніякого Армагеддону не буде, але ситуація досить складна.