Британська розвідка: армія рф на фронті продовжує покладатися на дорогі піхотні атаки

Британська розвідка: армія рф на фронті продовжує покладатися на дорогі піхотні атаки

Київ  •  УНН

9 серпня 2024, 12:28  •  20088 перегляди

Read in English

Російські війська ведуть наступальні операції на різних ділянках фронту, зосереджуючись на центральній частині Донецької області. Покровськ опинився за 16 км від лінії фронту, а просування біля Нью-Йорку загрожує Торецьку.

російські сухопутні війська на фронті продовжують покладатися на дорогі піхотні атаки для поступового просування на українську територію, ідеться у новому звіті міністерства оборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

"росія продовжує покладатися на дорогі наступи під керівництвом піхоти для поступового просування на українську територію", - йдеться у звіті.

Як вказали у МО Британії, російські сухопутні війська продовжують вести наступальні операції на різних ділянках фронту, домагаючись подальших тактичних успіхів. Основна увага російських військ, ймовірно, як і раніше, зосереджена в центральній частині Донецької області.

Нещодавні російські успіхи призвели до того, що місто Покровськ опинилося приблизно за 16 км від поточної лінії фронту.

Як зазначають в британські розвідці, Покровськ є важливим логістичним центром, який підтримує українські операції в Донецькій області.

рф також продовжує зміцнювати позиції біля Нью-Йорку, а її просування в цьому районі загрожує місту Торецьк, йдеться у звіті.

101 бойових зіткнень на фронті: найбільше атак на Покровському напрямку9 серпня 2024, 05:58 • 27405 переглядiв