Атака рф на Запоріжжя: троє людей постраждали, дві жінки у лікарні

Атака рф на Запоріжжя: троє людей постраждали, дві жінки у лікарні

Київ  •  УНН

19 вересня 2024, 06:52  •  12911 перегляди

Read in English

Дві жінки отримали поранення під час нічного обстрілу Запорізького району. Постраждалі перебувають у лікарні в стані середньої тяжкості, їхньому життю нічого не загрожує.

Дві літні жінки, які отримали поранення під час нічного ворожого удару по Запорізькому району, перебувають у лікарні в стані середньої тяжкості, повідомив у четвер голова Запорізької ОВА Іван Федоров у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Двоє літніх жінок, які дістали поранення через нічну атаку росіян по Запорізькому району, зараз у лікарні. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості. Кажуть, що загрози життю немає", - повідомив Федоров.

У постраждалих, з його слів, рвані та різані рани, струс головного мозку і забиття. Лікарі надають усю необхідну допомогу.

"Чоловік, який теж постраждав через ворожий обстріл, від госпіталізації відмовився", - зазначив голова ОВА.

Нагадаємо

В результаті ворожого удару керованими авіабомбами по Запорізькій області загинула жінка. 

Як повідомив Федоров, упродовж доби окупанти 161 раз обстріляли 12 населених пунктів Запорізької області. Зокрема, війська рф здійснили 6 авіаційних ударів по Комишувасі, Юльївці, Григорівці, П'ятихатках, Жереб'янкам та Новодарівці. 67 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне та Малинівку. 8 обстрілів РСЗВ накрили Гуляйполе та Роботине. 80 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Оріхова, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного.

Надійшло 32 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.