vyhorilo-blyzko-pivtora-hektara-sukhostoiu-na-odeshchyni-likviduvaly-masshtabnu-pozhezhu

На Одещині діти підпалили очерет: вигоріло майже півтора гектара

 • 35198 переглядiв

Рятувальники загасили пожежу сухого очерету на площі 1,5 га в Одеській області, яку, ймовірно, спричинили діти, підпаливши очерет.

Вчора, 12 лютого, на Одещині згоріло близько 1,5 га сухостою, рятувальники допускають, що причиною займання могли стати діти, що підпалили очерет. Про це пише пресслужба ДСНС Одеської області, передає УНН.

Деталі

Пожежа сталась в Одеській області, за межами міста Березівка. Після прибуття на місце інциденту рятувальники встановили загоряння очерету відкритим полум’ям

Інспекторським складом Березівського районного управління разом із правоохоронцями на місці встановлена ймовірна причина пожежі та виявлено двох малолітніх паліїв, через пустощі яких - виникла пожежа сухостою, яку вдалось ліквідувати на площі ~ 1,5 га

- резюмували в ДСНС.

Доповнення

Після ліквідації пожежі в обов’язковому порядку з дітьми-паліями та їх батьками  рятувальники провели профілактичну та попереджувальну бесіду, щодо неухильного дотримання усіх встановлених норм і правил пожежної та особистої безпеки.

Нагадаємо

На Івано-Франківщині рятувальники ліквідували масштабну пожежу у місті Коломия, де загорівся склад одного з приватних підприємств. Пожежа площею 1 000 квадратних метрів тривала понад три години.

На Київщині сталась пожежа у садочку: що відомо 09.02.24, 14:47

Популярні

Новини по темі

На Херсонщині ППО збила три "шахеди"

 • 28726 переглядiв

Через нічний ворожий обстріл Херсонщини загинула жінка - ОВА

 • 23666 переглядiв