v-rezultati-udaru-po-aerodromu-belbek-zahynuv-rosiiskyi-heneral-tatarenko-zmi

В результаті удару по аеродрому Бельбек загинув російський генерал Татаренко - ЗМІ

 • 42010 переглядiв

В результаті удару по окупованому росіянами аеродрому Бельбек, що в Криму, ймовірно, загинув російський генерал-лейтенант Олександр Татаренко

В результаті удару по окупованому росіянами аеродрому Бельбек, що в Криму, ймовірно, загинув російський генерал-лейтенант Олександр Татаренко. Про це повідомляє Telegram-канал "Крымский ветер", передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що загалом під час удару на "Бельбек" було ліквідовано 10 російських військовослужбовців. Один із них — командир авіаційної ескадрильї генерал-лейтенант Олександр Татаренко.

Проте наразі офіційного підтвердження його загибелі немає.

"Українські пілоти очищають Крим від росіян": Ігнат прокоментував удар по аеродрому Бельбек 01.02.24, 11:45

За даними російських джерел, Татаренко, який очолював 14-ту армію ВПС і ППО Центрального округу, був командувачем з 2016 року і керував авіаційною ескадрильєю.

Водночас згідно з інформацією з відкритих джерел, Татаренко був звільнений від посади та пішов з армії за вислугою років ще у 2020 році.

Доповнення

Telegram-канал "Крымский ветер" зазначає, що дві ракети вразили командний пункт 38-го винищувального авіаційного полку, ще одна ракета атакувала пункт зв'язку аеродрому.

Окрім того, за даними каналу, ЗСУ запустили крилаті ракети несподіваними для росіян маршрутами: більшість із них пройшли над водною поверхнею Чорного моря.

Нагадаємо

Раніше у ЗМІ повідомили, що в результаті удару по військовому аеродрому Бельбек, що в Севастополі, українська авіація могла пошкодити пункт зв'язку росіян.

Бавовна в окупованому Криму: командувач Повітряних сил натякнув на ураження аеродрому Бельбек31.01.24, 19:13

Популярні

Новини по темі

Фермери блокують кордон між Бельгією та Нідерландами

 • 27887 переглядiв