v-okupovanii-makiivtsi-oblyly-chervonoiu-farboiu-monument-boiovyku

В окупованій Макіївці облили червоною фарбою монумент бойовику

 • 35642 переглядiв

Нещодавно відкритий пам'ятник бойовику в окупованій Макіївці облили червоною фарбою, але знайти «вандалів» навряд чи вдасться через відсутність камер спостереження в цьому районі.

У тимчасово окупованій Донецькій області України облили червоною фарбою нещодавно відкритий пам’ятник представнику збройного формування "спарта" Володимиру Жогі. При цьому, в місцевих коментарях вказується про бюджетний ліміт та відсутність камер спостереження у районі монументу "герою днр", тому знайти "вандалів" проблематично, передає ТГ-канал ASTRA, повідомляє УНН.

Деталі

Нещодавно відкритий пам'ятник Володимиру Жозі (керівник нфз "спарта", наступник Арсенія Павлова ("Мотороли") в окупованій Макіївці облили червоною фарбою.

Але знайти "вандалів", ймовірно, не вдасться, тому що камер у районі пам'ятника "Герою ДНР" нібито не встановлено, пише ASTRА, із посиланням на коментарі місцевих жителів.

росіяни на ТОТ ввели новий предмет у школі - “моральні основи сімейного життя”19.05.24, 17:05

 "Бюджет на це не виділено, тому камер немає", як нам сказали. У нас могили осквернили на алеї героїв у Єнакієвому. Нікому немає діла до цього", - поскаржилася якась Христина Сунгурова, яка згадала, щоправда, що вона з росії.

Нагадаємо

Двох російських бойовиків, які намагалися прорвати українську оборону в Донецькій області, засуджено до 15 років позбавлення волі за державну зраду та участь у терористичній організації.

росія вивела із окупованого Севастополя два ракетні катери - ЗМІ27.05.24, 18:01

Популярні

Новини по темі

Mind Invest Summit: Entry point to Ukraine. Як правильно інвестувати в Україну

 • 54615 переглядiв

Болгарія не розглядає відправку своїх військових в Україну

 • 22363 переглядiв