v-izraili-ne-vshchukhaie-tysk-na-premier-ministra-netaniahu-oponenty-vlady-znovu-vyishly-na-demonstratsiiu

В Ізраїлі не вщухає тиск на прем'єр-міністра Нетаньягу: опоненти влади знову вийшли на демонстрацію

 • 17407 переглядiв

Тисячі ізраїльтян знову протестували минулої ночі, вимагаючи звільнення заручників, яких утримує ХАМАС, і закликаючи до нових виборів, а один звільнений заручник закликав докласти зусиль для звільнення решти заручників і сприяння миру.

Учора ввечері в Ізраїлі тисячі людей знову вийшли на вулиці, вимагаючи звільнення заручників, викрадених Хамасом, і проведення нових виборів. Пише УНН із посиланням на ORF.

Тисячі людей знову вийшли на вулиці Ізраїлю, вимагаючи звільнення заручників, захоплених ХАМАСом, і проведення нових виборів. На найбільшому мітингу в прибережному мегаполісі Тель-Авіві, 29 червня ввечері відбувся виступ Ноа Аргамані однієї зі звільнених заручниць. 

Хоча я повернулася додому, ми не повинні забувати про заручників, які все ще перебувають у полоні ХАМАСу. І ми повинні зробити все можливе, щоб повернути їх додому. Я бажаю всім нам більше мирних днів, більш спокійних днів, коли нас оточують сім'я, друзі і хороші люди. Найголовніше, щоб ми навчилися любити, а не ненавидіти

- сказала вона.

Довідка

26-річна Аргамані і ще троє заручників були звільнені під час ізраїльської військової операції в секторі Газа.

Доповнення

Демонстрації за звільнення заручників і проти уряду прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньягу відбулися в Єрусалимі, Хайфі, Беер-Шеві та перед віллою Нетаньягу в Кесарії, як повідомляють ізраїльські ЗМІ.

Ізраїль потребує зброї, але Вашингтон блокує постачання – заява Нетаньягу спантеличила Білий дім21.06.24, 19:08

Учасники суботніх вечірніх мітингів, кількість яких останнім часом значно зросла, звинувачують главу уряду в тому, що він не просуває всерйоз непрямі переговори з ісламістським ХАМАС. Вони припускають, що Нетаньягу не діє, тому що хоче взяти до уваги своїх ультрарелігійних і правоекстремістських партнерів по коаліції.

Іран погрожує Ізраїлю “війною на знищення” в разі нападу на Ліван 29.06.24, 11:59

Популярні

Новини по темі