u-mzs-hruzii-zaiavyly-poslu-lytvy-pro-hrube-vtruchannia-vilniusa-u-spravy-krainy

У МЗС Грузії заявили послу Литви про грубе втручання Вільнюса у справи країни

 • 25873 переглядiв

Посла Литви у Тбілісі Андрюса Каліндру викликали до МЗС Грузії, щоб заявити про грубе втручання Вільнюса у внутрішні справи країни. Про це йдеться у заяві грузинського зовнішньополітичного відомства, передає УНН із посиланням на Новини Грузія.

Грузинська сторона пояснила послу, що заяви, зроблені останнім часом офіційними особами Литви, а також участь глави МЗС Литви в акції протесту та виклик посла Грузії до МЗС Литви через ухвалення закону про прозорість є грубим втручанням у внутрішні справи країни і не відповідають традиційно існуючим дружнім та партнерським відносинам між двома державами

 - йдеться у повідомленні.

За даними МЗС, на зустрічі сторони висловили надію на те, що відносини двох країн повернуться до "позитивного порядку денного".

Раніше

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що ніхто не дочекається майдану у Грузії і цинічно згадав про "результати" протестів для України.

Закликаємо грузинських політиків утриматись від подібних заяв на адресу України: у МЗС відреагували на висловлювання прем’єра Грузії30.05.24, 18:53

Популярні

Новини по темі

Робота з обміну полоненими буде продовжуватися – Юсов

 • 21223 переглядiв

Німеччина передасть Україні ще одну систему Patriot

 • 21594 переглядiв

Уряд спростив охорону культурних пам'яток: що відомо

 • 19971 переглядiв