u-berlini-ta-hamburzi-9-bereznia-vidbudetsia-demonstratsiia-z-vymohoiu-zvilnyty-ukrainskykh-viazniv-yakykh-utrymuie-rf

У Берліні та Гамбурзі 9 березня відбудеться демонстрація з вимогою звільнити українських в'язнів, яких утримує рф

 • 31128 переглядiв

9 березня в Берліні та Гамбурзі відбудуться демонстрації з вимогою повернення українських військових і цивільних полонених, утримуваних росією, а також дотримання Женевських конвенцій щодо поводження з ув'язненими.

У суботу, 9 березня, в День народження Тараса Шевченка у Берліні та Гамбурзі відбудеться демонстрація, присвячена поверненню українських військових та цивільних полонених, яких утримує росія. Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, передає УНН.

"9 березня, на День народження Тараса Шевченка у Берліні та Гамбурзі відбудеться демонстрація, присвячена поверненню українських військових та цивільних полонених, яких утримує росія. Демонстрація відбудеться одночасно в Берліні та Гамбурзі 9 березня з 14:00 до 16:00 на площі Свободи", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що учасники демонстрації вимагатимуть дотримання Женевських конвенцій, які передбачають гідне ставлення до полонених, а також повернення наших співгромадян додому.

Акцію ініціює організація "Червона калина" - обʼєднання митців та активістів, які в Німеччині системно піднімають питання визволення українських полонених та дотримання державою-агресоркою норм Женевських конвенцій.

Нагадаємо

Італійська галерея Galleria Civica Cavour в Падуї відкриє унікальну виставку скульптур Олександра Животкова, деякі роботи якої присвячені Бучі, Маріуполю, Ірпіню, Херсону, Вінниці.

Популярні

Новини по темі