u-berlini-poperedzhaiut-pro-seriozni-transportni-problemy-pid-chas-vizytu-baidena

У Берліні попереджають про серйозні транспортні проблеми під час візиту Байдена

 • 10477 переглядiв

Жителів Берліна попередили про масові обмеження руху з другої половини четверга і до кінця п'ятниці - на весь час візиту американського президента Джо Байдена. Про це УНН пише з посиланням на Bild.

Деталі

Поліція Берліна у зв'язку із заходами безпеки попередила місцевих жителів про "масові обмеження руху" з 15:00 четверга до кінця п'ятниці. Автомобілістам радять уникати центру міста, особливо районів Потсдамської площі, президентського палацу Бельвю, урядового кварталу на берегах Шпреї навколо Бундестагу. Там зупинять навіть водний рух. А в місцевих жителів вимагатимуть посвідчення особи, щоб увійти або вийти з дому.

Також скасують деякі поїзди міської електрички, а також поїзди регіонального та далекого сполучення, метро та автобусів, чиї маршрути проходять поблизу палацу Бельвю. Там Джо Байдена в п'ятницю прийме президент Франк-Вальтер Штайнмаєр.

З міркувань секретності поліція Берліна не вказує точної інформації, де і коли відбуватимуться заходи за участю Байдена.

Нагадаємо

Байден планував відвідати Берлін ще минулого тижня та взяти участь у засіданні в форматі Рамштайн на рівні лідерів країн. Однак, візит було скасовано через ураган у США.

Зустріч лідерів Контактної групи з оборони України буде проведено у листопаді 2024 року в онлайн-форматі з метою є координація додаткової допомоги Україні та планування підтримки у сфері безпеки.

Під час візиту до Німеччини Байден отримає найвищу нагороду ФРН03.10.24, 20:40

Популярні

Новини по темі

На Волині відкрили перший центр рекрутингу 

 • 11526 переглядiв

PR Марафон 30 жовтня: етика в комунікаціях під час війни

 • 1149 переглядiв