ssha-hotuiut-novyi-paket-viiskovoi-dopomohy-dlia-ukrainy-na-150-milioniv-dolariv-reuters

США готують новий пакет військової допомоги для України на 150 мільйонів доларів - Reuters

 • 87783 переглядiв

Наступного тижня Білий дім оголосить про новий пакет військової допомоги Україні на суму 150 мільйонів доларів, що включає ракети-перехоплювачі HAWK, 155-міліметрові артилерійські боєприпаси, а також інші боєприпаси та обладнання для підтримки оборонних потреб України.

Наступного тижня Білий дім оголосить про новий пакет військової допомоги Україні на суму 150 мільйонів доларів. Про це з посиланням на власні джерела пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

До пакету допомоги увійдуть, зокрема ракети-перехоплювачі HAWK та артилерійські боєприпаси калібру 155 міліметрів. Допомога включатиме також інші боєприпаси та обладнання для підтримки потреб оборони України, додали джерела.

Очікується, що пакет надійде в рамках Presidential Drawdown Authority, механізму, який дозволяє президенту швидко передавати оборонні товари та послуги зі запасів США для підтримки союзників.

Співрозмовники видання допускають, що пакет буде допомоги буде представлений у понеділок, 1 липня.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна працює над посиленням пакетів військової допомоги, оскільки нинішньої допомоги недостатньо для перемоги.

НАТО готує нову об'єднану місію військової допомоги Україні - NYT27.06.24, 14:26

Популярні

Новини по темі