shchomisiatsia-rosiia-verbuie-do-30-tysiach-novykh-biitsiv-nyt

Щомісяця росія вербує до 30 тисяч нових бійців - NYT

 • 33221 переглядiв

Незважаючи на постійні великі втрати, росія щомісяця вербує від 25 000 до 30 000 нових солдатів. Командування рф посилає хвилю за хвилею військ на українську оборону, сподіваючись подолати її і прорвати лінії окопів.

Попри постійні втрати щомісяця російська армія вербує від 25 000 до 30 000 нових солдатів. Про це пише The New York Times, передає УНН.

Деталі

У NYT наголошують, що травень став особливо смертоносним місяцем для російської армії в Україні. За даними американських, британських та інших західних розвідувальних агенцій, щодня було поранено або вбито в середньому понад 1000 її солдатів.  

Але, незважаючи на втрати, Росія набирає від 25 000 до 30 000 нових солдатів щомісяця

- пише видання. 

Завдяки цьому рф має змогу посилати хвилю за хвилею військ на українську оборону, сподіваючись подолати її і прорвати лінії окопів.

росія відправила на війну проти України 10 тисяч мігрантів27.06.24, 15:38

Аналітики визнають, що інколи такий підхід виявився ефективним, приносячи російській армії перемоги в Авдіївці та Бахмуті на сході України. Водночас під час останнього наступу на Харківщину така тактика - не забезпечила значних успіхів.

Доповнення 

У NYT додають, що за словами міністра оборона США Ллойда Остіна, від початку повномасштабного вторгнення рф щонайменше 350 000 російських військових було вбито або поранено.

А втім, британські оцінки свідчать про кількість убитих і поранених росіян у понад 500 000 осіб.

Оцінки американських втрат у війні базуються на супутникових знімках, перехоплених повідомленнях репортерів у соціальних мережах і ЗМІ, а також на офіційних звітах з Росії та України. Але такі оцінки різняться навіть всередині уряду США

- підсумували журналісти. 

Нагадаємо

Президент росії володимир путін заявив, що на участь у війні проти України бере майже 700 тисяч росіян.  

Популярні

Новини по темі

Щомісяця росія вербує до 30 тисяч нових бійців - NYT

 • 33221 переглядiв

В Ірані призначили другий тур президентських виборів

 • 23825 переглядiв