rozghliadu-apeliatsii-na-zapobizhnyi-zakhid-romana-hrynkevycha-11-bereznia-ne-bude-advokat

Розгляду апеляції на запобіжний захід Романа Гринкевича 11 березня не буде – адвокат

 • 26770 переглядiв

Розгляд апеляції на запобіжний захід Роману Гринкевичу у справі про постачання Збройним силам неякісного одягу на 1 мільярд гривень не відбудеться 11 березня, оскільки суддя знову пішов на лікарняний.

Розгляду апеляційної скарги сторони захисту Романа Гринкевича щодо рішення про запобіжний захід у справі про оборудки з одягом для ЗСУ на 1 млрд грн, 11 березня не буде. Про це журналісту УНН повідомив адвокат Гринкевича Андрій Гуджал.

Засідання 11 березня  по Гринкевичу не буде. В черговий раз суддя пішла на лікарняний. Наступна дата засідання уже не буде актуальною тому, що вже закінчиться строк дії ухвали по якій він був застосований

- повідомив адвокат.

Контекст

Печерський районний суд Києва відправив Романа Гринкевича, під варту до 17 березня, а також визначив заставу у розмірі понад 500 млн грн.

Доповнення

17 січня ДБР повідомило про підозру львівському бізнесмену, одному з найбільших постачальників міністерства оборони, та членам злочинної організації, у справі про оборудки з одягом для ЗСУ на 1 млрд грн. Ідеться, зокрема про Ігоря Гринкевича та його сина Романа.

18 січня сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Романа Гринкевича оголосили в розшук.

22 січня стало відомо, що Романа Гринкевича затримали в Одесі при спробі виїхати за межі країни.

Популярні

Новини по темі

Швеція сьогодні може стати членом НАТО

 • 22581 переглядiв

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 62889 переглядiв