rosiiany-za-dobu-12-raziv-obstrilialy-donechchynu-odyn-zahyblyi-ta-shche-dvoie-poraneni

росіяни за добу 12 разів обстріляли Донеччину: один загиблий та ще двоє поранені

 • 25355 переглядiв

18 червня російські війська 12 разів обстріляли населені пункти Донецької області, в результаті чого одна людина загинула і двоє отримали поранення, а також було пошкоджено багато будинків і споруд.

18 червня російські війська 12 разів відкривали вогонь по населених пунктах Донецької області, наслідок чого одна людина загинула і ще двоє отримали поранення. Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН

Філашкін розповів  про оперативну ситуація по області станом на ранок 19 червня: 

  • Покровський район. Курахівська громада зазнала 4 обстрілів: у Курахівці 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 6 приватних будинків; пошкоджено будинок у Гірнику і будинок у Гострому.
  • Краматорський район. У Лиманській громаді поранено людину в Зарічному.
  • Бахмутський район. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджені 9 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. У Торецькій громаді пошкоджено 21 будинок: 12 у Дружбі, 4 у Щербинівці, 3 у Північному, 1 у Залізному і 1 у Торецьку. Ще 1 будинок пошкоджено у Сіверську.

"Всього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 86 людей, у тому числі 25 дітей", - написав Філашкін. 

Ворог вдаряв по Харківщині з авіації та БПЛА: за добу двоє постраждалих 19.06.24, 09:12

Популярні

Новини по темі

росіяни вдарили по лікарні в Херсоні, пошкодивши "швидкі"

 • 18620 переглядiв