rosiia-vymusheno-trymaie-svoi-sudna-u-skhidnii-chastyni-chornoho-moria-pletenchuk

росія вимушено тримає свої судна у східній частині Чорного моря - Плетенчук

 • 24714 переглядiв

За словами Дмитра Плетенчука, речника ВМС України, більшість російських кораблів були змушені зосередитися у східній частині Чорного моря, а їхня присутність у Севастополі зведена до мінімуму.

Більшість російських кораблів вимушено зосереджено у східній частині Чорного моря, у тимчасово окупованому Севастополі їх присутність зведена до мінімуму, повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Станом на вчора та сьогодні в Чорному морі взагалі немає присутності російських бойових кораблів. Вони вимушені знаходитись у східній частині Чорного моря, використовуючи для цього військово-морську базу у новоросійську, роззосереджуючи свої корабельні одиниці між портами сочі-туапсе. Також озвучується план щодо розміщення російських кораблів в Абхазії на базі Очамчире

- сказав Плетенчук.

З його слів, в останні дні не спостерігалося активної присутності російських військових кораблів у Чорному морі, а у Севастополі присутність російських кораблів зведена до мінімуму.

"Іноді до портів заходять окремі кораблі з різних причин, але більшість з них була вимушена дислокуватися в інші частини Чорного моря" - повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ.

Нагадаємо

В Україні презентували перший виготовлений СБУ за сприяння UNITED24 морський дрон Sea Baby - "Авдіївка".

Популярні

Новини по темі

В ЄС анонсували поступки для фермерів: про що йдеться

 • 26694 переглядiв