ostin-pohodyvsia-svidchyty-na-slukhanniakh-u-palati-predstavnykiv-pro-svoiu-taiemnu-hospitalizatsiiu

Остін погодився свідчити на слуханнях у Палаті представників про свою таємну госпіталізацію

 • 20568 переглядiв

Цього місяця міністр оборони Ллойд Остін дасть свідчення перед Комітетом Палати представників з питань збройних сил щодо свого рішення приховати свою нещодавню госпіталізацію від високопосадовців національної безпеки.

Міністр оборони Ллойд Остін виступить цього місяця на слуханнях у Палаті представників щодо збройних сил, щоб відповісти на запитання щодо його рішення приховати свою нещодавню госпіталізацію від високопосадовців з питань національної безпеки. Про це пише Politico, передає УНН.

Деталі

Глава Пентагону погодився дати свідчення 29 лютого, повідомила прес-секретар збройних сил Джастін Тріпаті.

Видання пише, що слухання буде суперечливим. Деякі республіканці стверджують, що Остін повинен піти з посади через те, що Білий дім не був проінформований про госпіталізацію Остіна щонайменше три дні.

У листі минулого місяця Роджерс стверджував, що публічний розголос необхідний, оскільки Остін не надав "відвертих і повних відповідей" на низку письмових запитань комісії щодо термінів його госпіталізації і передачі повноважень.

У своєму першому публічному виступі після повернення до роботи в Пентагоні Остін минулого тижня вибачився за своє ставлення до діагнозу раку і подальшого перебування в лікарні.

Ми вчинили неправильно. Я вчинив неправильно

- сказав Остін під час прес-конференції 1 лютого.

Нагадаємо

70-річний Ллойд Остін переніс рак передміхурової залози. У січні йому знадобилася планова госпіталізація, про яку він вирішив не повідомляти публічно, плануючи за тиждень повернутися до роботи у звичному режимі. Через це республіканці звинуватили міністра у невиконанні службових обов'язків. Водночас чинний президент США Джо Байден заявив про свою довіру до Остіна, незважаючи на те, що той припустився помилки.

Рамштайн-18: Остін закликав "копати глибше" для надання Україні більше засобів ППО та перехоплення23.01.24, 16:00

Популярні

Новини по темі

Боррелю показали, як Україна створює "Армію дронів"

 • 23981 переглядiв

Атака рф на Київ: вже відомо про 40 поранених - КМВА

 • 62708 переглядiв