opytuvannia-cbs-news-u-vybortsiv-bilsh-harni-spohady-pro-ekonomichni-zdobutky-trampa

Опитування CBS News: у виборців більш гарні спогади про економічні здобутки Трампа

 • 21339 переглядiв

Згідно з опитуванням CBS News, американські виборці більш позитивно ставляться до економіки Трампа, ніж до нинішньої економіки Байдена, що дозволяє Трампу випередити Байдена на національному рівні напередодні проміжних виборів.

Згідно з опитування новинного відділу американської телерадіокомпанії CBS, виборці Сполучених Штатів запам’ятали економіку Трампа як хорошу, що поки що дозволяє експрезиденту випереджати Байдена у загальнонаціональному масштабі, передає УНН.

Деталі

Напередодні Супервівторка (день, коли голосують найбільш населені штати, вважається вирішальним у визначенні фаворита праймеріз США - ред) виборці порівнюють не лише двох президентів, а два президентства.

Наразі колишній президент Дональд Трамп випереджає президента Байдена на чотири пункти в національному масштабі, що є його найбільшим перевагою на сьогодні.

Це пов’язано з тим, що виборці воліють пам'ятати економіку за часів Трампа, ніж економіку сьогодні. Хоча жоден з них не отримує хороших оцінок, сьогодні виборці оглядаються на президентство Трампа з відносно кращими ретроспективними рейтингами, ніж вони б оцінили президентство Джо Байдена досі.

Нагадаємо

Байден оголосив, що США здійснять перший військовий десант з продовольством і товарами до сектору Гази найближчими днями.

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зустрінеться з колишнім президентом США Дональдом Трампом у Флориді 8 березня.

Білий дім хоче, щоб країни G7 підготували пропозиції щодо конфіскації російських активів, щоб допомогти фінансувати бюджет України та потреби у відновленні до наступного саміту G7 у червні.

рф використовує ініціативи Китаю і Туреччини щодо мирних переговорів для підриву допомоги Україні – ISW04.03.24, 11:43

Популярні

Новини по темі

Блокада на кордоні з Польщею: у чергах близько 2500 вантажівок

 • 23336 переглядiв