izrail-likviduvav-shche-dvokh-lideriv-khezbolly

Ізраїль ліквідував ще двох лідерів "Хезболли"

 • 8072 переглядiв

Армія оборони Ізраїлю ліквідувала двох лідерів "Хезболли", які відповідальні за масовані ракетні атаки та командування окремих ділянок фронту. Про це пише УНН з посиланням на заяву ЦАХАЛу.

Деталі

Артилерія ЗС та ЦАХАЛ завдала та ліквідувала терориста Ахмада Мустафу аль-Хаджа Алі, командувача фронтом Хула в терористичній організації "Хезболла", який відповідав за сотні ракетних і  у бік району Кір'ят-Шмона

- йдеться в заяві ЦАХАЛу. 

Окрім того, війська Ізраїлю завдали ударів по численним об’єктам зберігання зброї в районі Дахієх у Бейруті та об’єктам зберігання зброї та додатковій інфраструктурі терористів на півдні Лівану.

Ізраїль завдав авіаударів по об'єктах у Сирії10.10.24, 03:13

Під час іншого удару ЦАХАЛ ліквідував Мохаммада Алі Хамдана, командира протитанкового підрозділу Хезболли в районі Мейс-ель-Джабаль, який відповідав за численні ракетні атаки на громади на півночі Ізраїлю

- кажуть в Армії оборони Ізраїлю.

Військові наголошують, що вжили низку заходів для зменшення ризику заподіяння шкоди цивільному населенню, включаючи публікацію завчасних попереджень для населення в цьому районі.

Проте, кажуть військові Ізраїлю, "Хезболла" навмисно розмістила свої склади зброї та озброєння під житловими будинками, школами, мечетями та університетами в центрі Бейрута, створюючи небезпеку для цивільного населення в цьому районі.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив про ліквідацію лідера "Хезболли" та його наступників. Зокрема, міністр оборони підтвердив імовірну ліквідацію Хашема Сафієддіна, який мав замінити Насраллу.

Популярні

Новини по темі

Ізраїль ліквідував ще двох лідерів "Хезболли"

 • 8072 переглядiв