bloomberg-soiuznyky-ukrainy-rozghliadaiut-mozhlyvist-vidnovlennia-kontaktiv-z-putinym-pered-g20

Bloomberg: союзники України розглядають можливість відновлення контактів з путіним перед G20

 • 15264 переглядiв

Міжнародні партнери України розглядають можливість відновити контакти з президентом рф володимиром путіним напередодні саміту G20, який відбудеться у листопаді в Бразилії. Про це з посиланням на власні джерела пише Bloomberg.

Деталі

За інформацією джерел видання, союзники обговорюють можливість зв’язатися з Путіним безпосередньо перед зустріччю G20 у Бразилії, оскільки немає ознак, що Кремль планує відступати у війні з Україною.

Зазначається, що один із союзників вважає, що настав час для нового раунду переговорів з Путіним. За словами двох чиновників, встановити контакт з російським диктатором може Зеленський або хтось із партнерів.

Світ не дозрів до того, щоб ставитися до путіна, як до Гітлера - політолог07.05.24, 16:55

Окрім того, як зазначає Bloomberg, американські посадовці намагаються знизити очікування щодо схвалення запиту Києва на використання американських ракет дальньої дії для ударів по цілях всередині російської території.

Доповнення

У Bloomberg додають, що західні високопосадовці не побачили в плані перемоги України, з яким Президент України Володимир Зеленський прибув до США, прориву.

Дехто навіть називає план "списком бажань". 

Нагадаємо

Згідно з проєктом бюджету рф, витрати на оборону зростуть до 13,2 трлн рублів у 2025 році. Це становитиме 40% загальних бюджетних виплат, перевищуючи витрати на освіту, охорону здоров'я та соціальну політику.

Популярні

Новини по темі

Зеленський досі не домовився про зустріч з Трампом - Reuters

 • 15056 переглядiв