baiden-pidpysav-zakonoproiekt-dlia-unyknennia-shatdaunu

Байден підписав законопроєкт для уникнення шатдауну

 • 36866 переглядiв

Байден підписав закон про фінансування федеральних агентств до 2024 фінансового року, уникнувши закриття уряду і забезпечивши фінансування в розмірі 460 мільярдів доларів.

Президент США Джо Байден підписав законопроєкт про фінансування низки федеральних відомств до кінця 2024 фінансового року, що дозволяє уникнути шатдауну. Про це повідомляється Білий дім, передає УНН.

Деталі

Поточний фінансовий рік завершується в Сполучених Штатах 30 вересня. Документ містить фінансування на суму понад 460 мільярдів доларів. Його підписання дозволило американській владі продовжити роботу уряду на зазначений період.

Більше законопроект про фінансування низьким відомством більш голосів ухвалила Палата представників США, документ також схвалив Сенат.

Вказаним проєктом передбачено виділення коштів для частин міністерств та відомств за низькими напрямками, зокрема — сільське господарство, торгівлю, науку. При цьому фінансування 6 повідомлень, що залишилися, включаючи Пентагон, має бути погоджено до 22 березня, щоб уникнути чергового шатдауну.

Байден підписав черговий тимчасовий бюджет, щоб запобігти шатдауну01.03.24, 21:25

Популярні

Новини по темі

Байден підписав законопроєкт для уникнення шатдауну

 • 36866 переглядiв

В Одесі пролунала серія вибухів

 • 70967 переглядiв

ОАЕ накрили зливи із грозами

 • 30171 переглядiв

На Миколаївщині прогриміли вибухи

 • 28129 переглядiв