Збірна України з футболу зібралася в Польщі для підготовки до Ліги націй

Збірна України з футболу зібралася в Польщі для підготовки до Ліги націй

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 06:30  •  10373 перегляди

Read in English

Українська футбольна збірна прибула до Польщі для підготовки до матчів Ліги націй. До команди приєдналися Михайло Мудрик, Артем Довбик та Олександр Сваток, які готуватимуться до ігор з Грузією та Чехією.

Збірна України з футболу зібралася в Польщі, де розпочала підготовку до двох домашніх матчів Ліги націй-2024/2025 у групі В1 - проти Грузії та Чехії, повідомили в УАФ, пише УНН.

Деталі

"Збірна України зібралася в Польщі для підготовки до матчів Ліги націй", - повідомили в УАФ у соцмережах.

Група футболістів, що виступають в УПЛ, разом із тренером Сергієм Ребровим вирушила із Києва потягом до Польщі. Уже на місці до команди приєднається решта гравців, яких тренерський штаб запросив для участі у зборі.

Як зазначається, до розташування національної команди прибув у тому числі Михайло Мудрик. Також до збірників у Познані приєдналися Артем Довбик та Олександр Сваток - пізно ввечері 7 жовтня два легіонери прибули у розташування національної команди.

Уже сьогодні розпочнуть роботу і готуватимуться до матчів проти Грузії та Чехії.

Доповнення

У жовтні команда Сергія Реброва проведе два домашні матчі у групі В1 Ліги націй-2024/2025 у Польщі. 11 жовтня в 3-му турі синьо-жовті в Познані на ENEA Stadion прийматимуть Грузію, а 14 жовтня в 4-му турі у Вроцлаві на стадіоні "Тарчинський Арена Вроцлав" зіграють проти Чехії.