Європа та вільний світ мають отримати більшу економічну силу завдяки нашій співпраці - Зеленський

Європа та вільний світ мають отримати більшу економічну силу завдяки нашій співпраці - Зеленський

Київ  •  УНН

10 жовтня 2024, 22:23  •  5591 перегляди

Read in English

Президент України представив Мелоні економічну складову Плану перемоги. Зеленський наголосив на важливості спеціальних економічних можливостей в Україні та недопущенні російського контролю над критичними ресурсами.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що одним із пунктів Плану перемоги є економічна складова, яка стосується можливостей в Україні та критичних ресурсів, які точно не мають опинитися під російським контролем. Про це Зеленський заявив під час зустрічі із прем’єр-міністром Італії Джорджею Мелоні, передає УНН.

Ми приділили сьогодні особливу увагу економічному пункту нашого Плану перемоги. Це те, що стосується спеціальних економічних можливостей в Україні та критичних ресурсів, які точно не мають опинитися під російським контролем. Дійсно, Європа та вільний світ мають отримати більшу економічну силу завдяки нашій співпраці,

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський представив голові Ради міністрів Італії Джорджі Мелоні План перемоги. Президент заявив, що продуктивно обговорив із Мелоні всі аспекти плану.