Ворог атакував залізничну інфраструктуру Донеччини: поранено залізничників, є пошкодження

Ворог атакував залізничну інфраструктуру Донеччини: поранено залізничників, є пошкодження

Київ  •  УНН

25 червня 2024, 07:37 • 23789 перегляди

Read in English

Двоє залізничників отримали поранення, пошкоджено інфраструктуру та рухомий склад у Покровську Донецької області внаслідок ворожих обстрілів 24 червня, незважаючи на це, рух поїздів продовжується за графіком.

Двоє залізничників отримали поранення, пошкоджено інфраструктуру та рухомий склад у Покровську Донецької області внаслідок ворожої атаки на залізницю 24 червня, попри це, рух поїздів продовжується за графіком, повідомили у вівторок в Укрзалізниці, пише УНН.

Деталі

"Залізниця знов під ворожим обстрілом! Ворог 24 червня атакував залізничну інфраструктуру Донеччини. Внаслідок ворожого обстрілу поранено двох залізничників, пошкоджено інфраструктуру та рухомий склад у Покровську", - повідомили в УЗ у Telegram.

Як зазначається, травм середньої тяжкості зазнав машиніст та лаборантка. "Працівникам надана необхідна медична допомога, вони перебувають у лікарні, стан стабільний", - вказали у компанії.

Окрім того, за даними УЗ, внаслідок обстрілу пошкоджені адміністративні будівлі, контактна мережа, колії, пристрої сигналізації та зв'язку і маневровий локомотив.

"Попри ворожі обстріли продовжуємо рух за графіком!" - наголосили в УЗ.

росіяни вранці вдарили КАБом по Кураховому на Донеччині: є поранені 25 червня 2024, 07:30 • 18496 переглядiв