Підтримка України буде важливою частиною візиту Байдена до Німеччини - Білий дім

Підтримка України буде важливою частиною візиту Байдена до Німеччини - Білий дім

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 07:00  •  26815 перегляди

Read in English

Речниця Білого дому повідомила, що підтримка України буде важливою частиною візиту Байдена до Німеччини. Президент США продовжить зусилля щодо зміцнення НАТО та міжнародної підтримки України проти російської агресії.

У Білому домі повідомили, що підтримка України буде важливою частиною візиту президента США Джо Байдена до Німеччини. Про це заявила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр на брифінгу 7 жовтня, пише УНН.

Деталі

"Якщо ви думаєте про Україну та самооборону України, це буде важливою частиною цього візиту - і продовження цієї підтримки, продовження робити все можливе, щоб зупинити російську агресію. І тому це, безумовно, буде значною частиною цього", - сказала Жан-П'єр, говорячи про візит Байдена до НІмеччини.

"Ви бачили лідерство президента, коли справа стосується України, і те, що він зміг зробити, щоб зробити НАТО сильнішим, щоб мати підтримку понад 50 країн, щоб підтримати Україну в їхній боротьбі проти агресії росії. Отже, це велика частина - звичайно, це буде велика частина цього - тієї поїздки", - вказала речниця Білого дому.

Байден і Зеленський зустрінуться 12 жовтня в Німеччині на "Рамштайні"27 вересня 2024, 16:24 • 26188 переглядiв