У львівському LEOLAND тріснула термоколба: троє дітей травмовано

У львівському LEOLAND тріснула термоколба: троє дітей травмовано

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 19:44  •  9710 перегляди

Read in English

Під час відкриття нової станції у Kidlandia розлетілась термоколба. Троє дітей отримали травми і були доправлені до лікарні, де їм надали необхідну допомогу та відпустили додому.

У суботу, 17 серпня, у львівському розважальному центрі LEOLAND під час відкриття нової станції у місті професій Kidlandia тріснула та розлетілась на друзки термоколба. Внаслідок інциденту троє дітей отримали травми, їх доправили до лікарні. Про це повідомили на Facebook-сторінці розважального закладу, передає УНН.

Деталі

Внаслідок інциденту травми отримали троє дітей та аніматор, який на момент інциденту тримав колбу в руках. Усіх травмованих доправили до лікарні святого Миколая, повідомили в пресслужбі медзакладу.

"Двоє дітей — 9-річний хлопчик та 10-річна дівчинка, отримали незначні осколкові поранення брови та повіки. Їм провели первинну хірургічну обробку ран і наклали шви. Третя дитина — восьмирічний хлопчик, поступив із поверхневою травмою голови та забоєм мʼяких тканин внаслідок падіння", — йдеться у повідомленні.

Як зазначили у медзакладі, дітям надали всю необхідну допомогу і відпустили додому.

На Facebook-сторінці розважального центру уточнили, що зараз з'ясовують причини інциденту, перевіряють відео із камер нагляду. Згодом пообіцяли повідомити деталі перевірки.

У Польщі будуть штрафувати українців, якщо їхні діти не відвідуватимуть школи та дитячі садки9 серпня 2024, 07:18 • 33352 перегляди