У Кривому Розі знайдено мертвим ексгендиректора ЦГЗК - ЗМІ

У Кривому Розі знайдено мертвим ексгендиректора ЦГЗК - ЗМІ

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 12:11  •  8354 перегляди

Read in English

У Кривому Розі виявлено тіло Дмитра Шевчика, колишнього гендиректора ЦГЗК та кандидата на посаду міського голови. Шевчика знайшли мертвим 8 жовтня.

У Кривому Розі Дніпропетровської області знайшли мертвим ексгендиректора Центрального гірничо-збагачувального комбінату та колишнього кандидата на посаду міського голови  Дмитра Шевчика. Про це УНН повідомляє із посиланням на "Суспільне". 

Як повідомляється, Шевчика знайшли мертвим 8 жовтня. Інформацію про це "Суспільному" підтвердили власні джерела в поліції.

Доповнення 

Шевчик народився 13 липня 1977 року. У 1999 році закінчив Київський національний економічний університет, спеціальність маркетинг, кваліфікація – економіст. У 2015 році - Національну академію державного управління при Президентові України, за спеціальністю державне управління, кваліфікація – магістр державного управління. Також у 2003 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка, спеціальність міжнародне право, магістр міжнародного права. 

У 2015 році був обраний депутатом Дніпропетровської обласної ради від партії "Опозиційний блок". Був членом постійної комісії обласної ради з питань підприємництва, переробної промисловості, торговельного та побутового обслуговування.

На місцевих виборах 2020 року кандидувався на посаду міського голови Кривого Рогу від партії "Слуга народу". За результатами голосування у першому турі посів друге місце, набрав 25,94% голосів та вийшов до другого туру. Його конкурентом був чинний міський голова Юрій Вілкул, який набрав 44,96% голосів у першому турі, однак зняв свою кандидатуру за станом здоров'я та на користь представника від ОПЗЖ Костянтина Павлова.

На Дніпропетровщині викрито схему фіктивних послуг, що призвела до багатомільйонних збиткiв бюджету8 жовтня 2024, 10:58 • 8222 перегляди