Спецтранспорт, генератори, медикаменти – яку допомогу отримує Броварська громада від німецьких партнерів

Спецтранспорт, генератори, медикаменти – яку допомогу отримує Броварська громада від німецьких партнерів

Київ  •  УНН

27 вересня 2024, 10:39  •  7251 перегляди

Read in English

Броварська громада отримала від німецьких партнерів обладнання та гуманітарну допомогу на суму понад 830 тисяч євро. Допомога включає спецтранспорт, генератори, медичне обладнання та інші необхідні речі.

У рамках співробітництва із німецькими партнерами Броварська громада отримала різноманітного обладнання та гуманітарної допомоги більш ніж на 830 тисяч євро. Про подальше поглиблення співпраці йшлося у Варшаві на зустрічі мережі партнерств України та Німеччини, участь у якій взяли і представники Броварської громади. Про це повідомляє Броварська міська рада, пише УНН.

Зустріч відбулася в рамках проєкту "Муніципальні партнерства з Україною", що імплементується товариством SKEW / Engagement Global.

Представники місцевих громад, органів влади різних рівнів обговорили проєкти, які можуть бути реалізовані у сфері енергетики, медицини, освіти, культури та залучення інвестицій, а також довгостроковим стратегіям розвитку.

В повідомленні зазначається, що у 2023 році була підписана угода про започаткування партнерства солідарності між Броварською міською радою та муніципалітетами міст Ерланген і Єна, а в поточному році - меморандум про партнерство між Броварською міською радою та районом Лан-Ділль.

Завдяки партнерам у співробітництві з німецькою федеральною компанією GIZ та Engagement Global придбано необхідну техніку для належного забезпечення життєдіяльності громади: 3 карети швидкої допомоги, 4 пожежних автомобілі, 3 одиниці комунального транспорту, 1 шкільний автобус, генератори; медичне обладнання для Броварської багатопрофільної клінічної лікарні, меблі, комп’ютерне обладнання та побутова техніка для навчальних закладів громади; протипожежне обладнання та оргтехніка для ВПО модульного містечка та Броварського центру соціального обслуговування, медикаменти, ковдри, розкладні ліжка, продукти харчування та засоби гігієни для соціально-незахищених громадян. Загальна вартість придбаного обладнання та гуманітарної допомоги склала понад 830 000 євро

- розповіли у Броварській міській раді.

Загалом, в Україні завдяки підтримці німецького уряду за останні два роки профінансовано 166 проєктів на 11 мільйонів євро.

Нагадаємо:

Шкільний автобус, який Броварська громада отримала від німецьких партнерів возить дітей з ліцею у Княжичах.