Рашисти залучають до війни курсантів з військових училищ через великі втрати в Херсонській та Запорізькій областях - "АТЕШ"

Рашисти залучають до війни курсантів з військових училищ через великі втрати в Херсонській та Запорізькій областях - "АТЕШ"

Київ  •  УНН

9 вересня 2024, 06:47  •  20135 перегляди

Read in English

Російське командування відправляє курсантів військових училищ на фронт через нестачу особового складу. Їх залучають до командування та участі в штурмах на Херсонському та Запорізькому напрямках.

російське військове командування ухвалило рішення задіяти курсантів військових навчальних закладів, щоб покрити нестачу особового складу на низці напрямків, насамперед - на Херсонському та Запорізькому напрямках. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", пише УНН.

Деталі

Зазначається, що раніше безліч підрозділів було перекинуто для участі у штурмах на Покровській ділянці фронту та для спроби зупинити просування українських сил у Курській області, незважаючи на власні значні втрати вбитими та пораненими, та не встигнувши відновити чисельність.

Курсантів відправляють у довгострокові відрядження, де вони не лише командують підрозділами на посадах командирів відділень та взводів, а й самі беруть участь у штурмах.

Відомі випадки таких дій у підрозділах "БАРС". Натомість вони набувають статусу учасника бойових дій та автоматичного закриття іспитів за семестр,

- додали в "АТЕШ".

Партизани АТЕШ провели розвідку на електротехнічному заводі в санкт-петербурзі2 вересня 2024, 09:30 • 24788 переглядiв