"Прорив кордону рф": у курській області введено надзвичайний стан

"Прорив кордону рф": у курській області введено надзвичайний стан

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 17:52  •  33228 перегляди

Read in English

Губернатор курської області оголосив про введення режиму НС через складну ситуацію в прикордонних районах. Це рішення прийнято на тлі повідомлень про можливе захоплення ЗСУ міста Суджа та газорозподільної станції.

Губернатор курської області олексій смирнов заявив, що в регіоні зберігається складна оперативна ситуація у прикордонних районах, а тому з 7 серпня запроваджується режим надзвичайної ситуації на території курської області, передає УНН.

"У курській області зберігається складна оперативна ситуація у прикордонних районах. Для ліквідації наслідків заходу на територію регіону ворожих сил ухвалив рішення щодо запровадження з 7 серпня надзвичайної ситуації на території курської області", - повідомив смирнов.

На тлі ситуації у курській області: у ЄС нагадали, що підтримують право України на самозахист 7 серпня 2024, 16:13 • 33692 перегляди

Він зазначив, що координуватиме роботу сил єдиної державної системи попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо

російські z-блогери та місцеві пабліки заявляють, що Збройні сили України захопили одну з найбільших газорозподільних станцій у Європі у суджі курської області, а також про захоплення самого міста.

"Прорив кордону рф": губернатор курської області заявив про напружену ситуацію на прикордонні, екстрені служби перевели на посилений режим6 серпня 2024, 19:08 • 56652 перегляди