Після "облави" ТЦК чоловіки масово продають квитки на концерти "Океану Ельзи"

Після "облави" ТЦК чоловіки масово продають квитки на концерти "Океану Ельзи"

Київ  •  УНН

12 жовтня 2024, 12:42  •  17168 перегляди

Read in English

Після перевірок ТЦК на концерті "Океану Ельзи" в Києві чоловіки масово продають квитки на наступні виступи гурту. Перевірки викликали критику з боку депутатів та обговорення дій правоохоронців.

Після перевірки ТЦК по завершенню концерту "Океану Ельзи"  в Києві люди масово продають квитки на наступні концерти, передає УНН

Деталі

Зокрема, на сайті оголошень OLX від учорашнього дня з’явилося багато пропозицій продати квитки на наступні концерти гуру. В основному квитки намагаються продати чоловіки. 

Також квитки пропонують купити в коментарях під дописом гурту в Instagram. 

Додамо 

З нагоди 30-річчя гурт "Океан Ельзи" анонсував проведення чотирьох концертів в Києві у "Палаці спорту" 12, 13, 15 та 16 жовтня. 

Контекст 

Увечері в п'ятницю, 11 жовтня, в Києві біля Палацу спорту зібралося близько пів сотні працівників ТЦК. Вони масово перевіряли чоловіків, які виходять з концерту рок-гурту "Океану Ельзи". 

Член Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики Микола Княжицький, коментуючи масову перевірку ТЦК чоловіків після концерту "Океану Ельзи" в Києві, заявив, що такі дії спрямовані проти української культури та  української армії. 

У поліції заявили, що здійснювали забезпечення правопорядку і реагування після концерту "Океану Ельзи" у Києві, де представники ТЦК організували перевірки документів у чоловіків. 

Нововведення в механізмі мобілізації: добровольці більше не відвідуватимуть ТЦК7 жовтня 2024, 19:55 • 36003 перегляди