Незаконне збагачення: народній депутатці Аллахвердієвій повідомили про підозру 

Незаконне збагачення: народній депутатці Аллахвердієвій повідомили про підозру 

Київ  •  УНН

17 жовтня 2024, 15:37  •  12617 перегляди

Read in English

САП повідомила про підозру народній депутатці у незаконному збагаченні на понад 20 млн грн. За ці кошти нардепка придбала будинок поблизу Одеси, де проживає.

Народній депутатці Ірині Аллахвердієвій повідомили про підозру у незаконному збагаченні. Про це УНН повідомляє з посиланням на САП.  

САП не вказує прізвище та ім'я народної депутатки, проте як стало відомо УНН з власних джерел мова про нардепку від "Слуги Народу" Ірину Аллахвердієву. 

16 жовтня 2024 року за дорученням керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури прокурором САП повідомлено про підозру у незаконному збагаченні чинному народному депутату України

- йдеться в повідомленні.  

Як встановило слідство, у 2021-2022 роках народна обраниця набула у власність активи, які на понад 20 млн грн перевищують офіційні доходи та заощадження за цей період. 

За отримані як необґрунтовані активи грошові кошти надалі народним депутатом України через юридичну особу придбано будинок поблизу м. Одеси, у якому вона проживає. Дії народного депутата України кваліфіковано за ст. 368-5 КК України

 - зазначається в повідомленні. 

Справу керівниці Хмельницького МСЕК Крупи передали до НАБУ - Офіс Генпрокурора16 жовтня 2024, 14:12 • 12529 переглядiв