На Київщині чоловік влаштував стрілянину з автомата у магазині: поранено двох людей

На Київщині чоловік влаштував стрілянину з автомата у магазині: поранено двох людей

Київ  •  УНН

22 вересня 2024, 15:13  •  20058 перегляди

Read in English

У магазині Обухівського району чоловік влаштував стрілянину, поранивши продавчиню і власника. 36-річного нападника затримано, йому загрожує до 7 років ув'язнення за хуліганство із застосуванням зброї.

Вдень, 22 вересня, чоловік влаштував стрілянину в одному з магазинів Обухівського району. Внаслідок інциденту постраждало людей. Наразі нападника затримали правоохоронці.  Про це заявили в Національній поліції, передає УНН.

Деталі

Як розповіли правоохоронці, близько другої години дня до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік зайшов у магазин на Обухівщині і розпочав хаотичну стрілянину.

Нападник поранив продавчиню і власника закладу, та втік.

Поліцейські прибули на місце події, викликали медичну допомогу, встановили, особу зловмисника та розпочали операцію із затримання стільця. Ним виявився 36-річний, раніше судимий місцевий житель.

Правоохоронці оперативно затримали фігуранта в процесуальному порядку. Пораненим медики надали допомогу, зараз їхньому життю нічого не загрожує.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до семи років

- заявили в Нацполіції. 

Нагадаємо

У Подільському районі Києва двоє молодиків побили працівника АЗС після відмови продати їм алкоголь вночі. Нападникам 21 та 24 роки, їм загрожує до 7 років позбавлення волі за хуліганство.