Клименко взяв участь у засіданні міністрів внутрішніх справ G7: окреслено нові напрями співпраці

Клименко взяв участь у засіданні міністрів внутрішніх справ G7: окреслено нові напрями співпраці

Київ  •  УНН

3 жовтня 2024, 15:03  •  12240 перегляди

Read in English

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко обговорив безпекові питання та напрями співпраці на зустрічі G7. Він розповів про роботу МВС в умовах війни, зокрема про ліквідацію наслідків обстрілів та документування воєнних злочинів.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко взяв участь у засіданні міністрів внутрішніх справ країн G7, де вони обговорили безпекові питання та вектори співпраці. Про це Клименко повідомив у своєму Telegram, пише УНН.

Взяв участь у засіданні Міністрів внутрішніх справ країн G7. Обговорили безпекові питання та визначили вектори подальшої співпраці. Розповів про роботу органів системи МВС України в умовах повномасштабної війни

- написав Клименко. 

Він повідомив, що співробітники ДСНС більше 177 тисяч разів брали участь у ліквідації наслідків ворожих обстрілів, а поліцейські задокументували понад 128 тисяч воєнних злочинів.

Нагадаємо 

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко за дорученням президента України зустрівся з надзвичайним і повноважним послом Португалії в Україні Антоніу Вашку Алвеш Машадом. Міністр запропонував Португалії допомогу українських рятувальників в гасінні пожеж в країні, які охопили центральну та північну частини країни. 

Шмигаль зустрівся з адміністраторкою USAID: говорили про відновлення енергетики та реформу митниці 2 жовтня 2024, 15:32 • 14276 переглядiв