Графіки відключень світла у двох областях ввели через нічну атаку рф - Укренерго

Графіки відключень світла у двох областях ввели через нічну атаку рф - Укренерго

Київ  •  УНН

10:44 • 9624 перегляди

Read in English

В Сумській та Полтавській областях запроваджено аварійні відключення через пошкодження енергомережі внаслідок нічних атак. Споживання електроенергії на 3,5% нижче, ніж минулого робочого дня.

Аварійні відключення світла в окремих районах Сумської і Полтавської областей були запроваджені вранці через наслідки нічних ворожих атак. Споживання електрики сьогодні нижче, ніж попереднього робочого дня. Про це повідомили в НЕК "Укренерго" у понеділок, пише УНН.

Вночі ворог атакував енергооб’єкти в кількох областях. Через пошкодження в мережі обленерго на Сумщині – вранці були застосовані аварійні відключення в окремих районах Сумської і Полтавської областей. ГАВ будуть скасовані, як тільки завершаться аварійно-відновлювальні роботи

- повідомили в Укренерго.

Деталі

За даними компанії, сьогодні, 28 жовтня, станом на 9:00, споживання було на 3,5% нижчим, ніж попереднього робочого дня – у п’ятницю, 25 жовтня.

"У години максимального споживання в енергосистемі зберігається дефіцит потужності. Тому користуватись потужними електроприладами краще у період найефективнішої роботи сонячних електростанцій – з 10:00 до 16:00", - наголосили в Укренерего.

Коли скасують аварійні відключення світла у двох областях - відповідь Міненерго28 жовтня 2024, 08:46 • 12148 переглядiв