Чотири міста Донеччини залишаться без води: що відомо

Чотири міста Донеччини залишаться без води: що відомо

Київ  •  УНН

21 жовтня 2024, 09:09  •  14129 перегляди

Read in English

У Слов'янську, Краматорську, Дружківці та Костянтинівці тимчасово відключать воду через ремонт. За добу російські обстріли поранили 3 мирних жителів у різних населених пунктах Донецької області.

Сьогодні, 21 жовтня, у Донецькій області через ремонтні роботи виключать водопостачання для жителів  Слов'янська, Краматорська, Дружківки і Костянтинівки. Внаслідок російських ударів минулої доби в області троє людей отримали поранення, повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН

Сьогодні ввечері Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка і Костянтинівка залишаться без води. Відключення заплановане з 21:00 21 жовтня і триватиме на час ремонту на двох магістральних водогонах

- написав Філашкін у Telegram.

За його словами, водопостачання буде відновлене у повному обсязі після завершення ремонту і заповнення водогонів водою.

Доповнення

Щодо ситуації по області станом на ранок 21 жовтня, то за словами голови ОВА, росіяни минулої доби поранили 3 жителів.У Кураховому поранено людину, пошкоджено 3 багатоповерхівки і численні приватні будинки; в Іллінці і Новоселидівці поранено по одній людині.

"Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 81 людину, у тому числі 15 дітей", - додав Філашкін.

На Донеччині бурять свердловини, щоб забезпечити подачу води8 жовтня 2024, 14:42 • 44512 переглядiв