Чоловік влаштував стрілянину з балкона в комплексі відпочинку на Київщині

Чоловік влаштував стрілянину з балкона в комплексі відпочинку на Київщині

Київ  •  УНН

24 вересня 2024, 19:05  •  30179 перегляди

Read in English

36-річний киянин здійснив кілька пострілів з балкона в комплексі відпочинку на Вишгородщині. Поліція прибула на місце події, вилучила зброю та розглядає відкриття кримінального провадження.

В одному з комплексів відпочинку на Київщині чоловік влаштував стрілянину з балкона. Як повідомила поліція Київської області, постраждалих немає, передає УНН.

Деталі

За даними правоохоронців, 24 вересня близько 18:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік здійснив декілька пострілів з балкону в одному з комплексів відпочинку на Вишгородщині.

Поліцейські встановили фігуранта. Ним виявився 36-річний мешканець столиці. В момент прибуття поліції він перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Потерпілі від його дій відсутні. Поліція вилучає зброю, яка буде скерована на проведення експертизи.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Процесуальне керівництво здійснює Київська обласна прокуратура.

Затриманому за стрілянину з автомата в магазині на Київщині повідомили про підозру24 вересня 2024, 09:29 • 11223 перегляди