Через відсутність води та опалення дошкільні заклади в Донецьку фактично не працюють

Через відсутність води та опалення дошкільні заклади в Донецьку фактично не працюють

Київ  •  УНН

21 жовтня 2024, 13:16 • 16467 перегляди

Read in English

У Донецьку дитячі садки працюють лише по 4 години на день через брак води та опалення. Жителі протестують, але окупаційна влада не вирішує проблему водопостачання, а комунальні борги зростають.

У Донецьку дитячі садки працюють лише по кілька годин на день через відсутність води та опалення. Попри протести жителів, проблема водопостачання не вирішується, а комунальні борги зростають.

Пише УНН з посиланням на Центр Національного спротиву.

У тимчасово окупованому Донецьку дошкільні заклади практично не функціонують. Через брак води та відсутність опалення діти можуть перебувати в садочках лише по 4 години на день. У дитячому садку № 397 вода відсутня вже кілька років, і окупаційна влада не квапиться вирішувати цю проблему.

Мешканці Кіровського району нещодавно перекривали дорогу через відсутність водопостачання, але це не призвело до змін — вода в кранах так і не з’явилася, а заборгованість за комунальні послуги лише зростає.

Нагадаємо

Сьогодні, 21 жовтня, у Донецькій області через ремонтні роботи виключать водопостачання для жителів  Слов'янська, Краматорська, Дружківки і Костянтинівки.