Через "Армія+" вже подали 1,1 тис. електронних рапортів – Міноборони

Через "Армія+" вже подали 1,1 тис. електронних рапортів – Міноборони

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 17:30  •  21821 перегляди

Read in English

123 військові частини впровадили процедуру подачі електронних рапортів через "Армію+". Застосунок дозволяє подавати рапорти за лічені хвилини, маючи таку ж юридичну силу, як і паперові.

Через застосунок Армія+ вже подали 1100 електронних рапортів. Процедуру подачі електронних рапортів впровадили 123 військові частини. Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко, передає УНН з посиланням на Міноборони.

Повідомляється, що презентація застосунку Армія+ відбулася 8 серпня, і за цей час процедуру подачі електронних рапортів впровадили 123 військові частини.

"1100 електронних рапортів подали через Армію+. Вони мають таку ж юридичну силу, як і паперові. Один з найпопулярніших документів у війську вперше в історії України подали не за кілька днів, а за лічені хвилини", — зазначила Черногоренко.

У Міноборони повідомили, що якщо виникають труднощі — команда Армія+ проконсультує вас чи ваш підрозділ та проведе через процес подачі рапорту.

У Міноборони зазначають, що в таких випадках потрібно писати на сторінки Армія+ у соцмережах Facebook та Instagram або звертатися до служби підтримки тут.

Доповнення

8-го серпня розпочав свою роботу новий застосунок для військовослужбовців "Армія+", який полегшить роботу у Збройних сил України.

Застосунок Армія+ доступний в App Store та Google Play.

У застосунку "Армія+" доступні 11 видів рапортів та унікальний ID для військових.

Директор директорату цифрової трансформації Міноборони Артем Романюков повідомляв, що в Міноборони є два шляхи активного впровадження у військових підрозділах застосунку "Армія+". Один з них директивний, коли видається наказ, розпорядження. Проте в міністерстві хочуть, щоб цей процес був природній.