Африканські ринки розглядаються як перспективні для агросектору - Мінагрополітики

Африканські ринки розглядаються як перспективні для агросектору - Мінагрополітики

Київ  •  УНН

23 серпня 2024, 10:52  •  20848 перегляди

Read in English

В.о. міністра аграрної політики України відзначив потенціал африканських ринків для українського агросектору. Обговорено експорт продукції та можливості технологічного партнерства з країнами Африки.

В.о. міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький відзначив потенціал африканських ринків для українського агросектору. Ідеться про експорт продукції та можливості технологічного партнерства з країнами Африки, повідомили у Мінагрополітики у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, Висоцький зазначив, що "для українського агросектору ринки африканських країн мають значний потенціал для розвитку бізнесових та виробничих відносин".

"Зокрема, в короткостроковій перспективі ідеться про експорт української продукції до країн континенту, а в середній та довгостроковій перспективі – можливість розвитку технологічного партнерства", - повідомили у Мінагрополітики.

У межах виконання домовленостей, досягнутих за результатами африканського турне міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби у серпні цього року, як повідомляється, учасники зустрічі представників органів влади та бізнесу "обговорили взаємодію та підтримку українських виробників у виході на африканські ринки, а також розширення торговельно-економічної співпраці з країнами Африки".

Понад 30 годин в літаку, 7 зустрічей та 5 угод: у МЗС підбили підсумки Африканське турне Кулеби9 серпня 2024, 17:21 • 38300 переглядiв